Kunstmenu 2022-2023

Groep 1 – 2 – 3

Kinderboekenweekvoorstelling! In de Kinderboekenweek komen Rose-Marie en Lilian met een speciale voorstelling  Gi-ga-groen Рen een beetje blauw

Groep 4

De Vuilnismannen komen terug! Op 17 januari 2023 spelen ze de vrolijke interactieve voorstelling Trash! in de Voorste Venne.

Groep 5

Groep 5 gaat naar een museum in Noord-Brabant! De leerkracht organiseert dit zelf. Kijk hier voor de beste musea met goede educatieve programma’s. Vergeet niet dat Museumschatjes vaak kan worden ingezet: dan is het gratis.

Groep 6

Groep 6 komt een hele dag werken in de ateliers van het Pieck. De groep wordt in 2 gesplitst zodat er lekker veel individuele aandacht is voor de kinderen.

Groep 7

Moderne dans en voetbal? Lonneke van Leth weet met haar energieke dansers deze combinatie perfect te maken! Alle groepen 7 komen op 10 november 2022 naar de Voorste Venne voor de voorstellin The Match.

Groep 8

De leerkracht van groep 8 regelt zelf dat de groep naar het Rijksmuseum gaat. De verschillende programma’s vind je hier. Als je een programma boekt is het busvervoer gratis. Je moet dan tussen de 45 en 60 kinderen hebben. Soms komt het beter uit om 1 x per 2 jaar te gaan, met de groepen 7 en 8.