Kunstmenu 2022-2023

Groep 1 – 2 – 3

Kinderboekenweekvoorstelling! In de Kinderboekenweek komen Rose-Marie en Lilian met een speciale voorstelling  Gigagroen Рen een beetje blauw.

De voorstelling is geschreven door Rose-Marie Bedaux en wordt gespeeld door Rose-Marie en Lilian van Overbeek

Klik hier voor het tourschema

Groep 4

De Vuilnismannen komen terug! Op 17 januari 2023 spelen ze de vrolijke interactieve voorstelling Trash! in de Voorste Venne. Kijk hier voor praktische en inhoudelijke informatie voor de leerkrachten.

Groep 1 t/m 4 – op aanvraag

Radio Wonderbos is een literatuurproject voor de onderbouw dat moet plaatsvinden in de natuur. Klik op het filmpje hiernaast voor een impressie. Vanaf november 2022 beschikbaar. Mail Marjolein!

Groep 5

Groep 5 gaat naar een museum in Noord-Brabant! De leerkracht organiseert dit zelf. Kijk hier voor de beste musea met goede educatieve programma’s. Vergeet niet dat Museumschatjes vaak kan worden ingezet: dan is het gratis.

Groep 6

Groep 6 komt een hele dag werken in de ateliers van het Pieck. De groep wordt in 2 gesplitst zodat er lekker veel individuele aandacht is voor de kinderen. Hier vind je praktische informatie voor de leerkrachten.

Kijk hier op welke dag jouw groep naar het Pieck komt

Groep 7

Moderne dans en voetbal? Lonneke van Leth weet met haar energieke dansers deze combinatie perfect te maken! Alle groepen 7 komen op 10 november 2022 naar de Voorste Venne voor de voorstellin The Match. Hier vind je praktische en inhoudelijke informatie voor de leerkrachten.

Groep 8

De leerkracht van groep 8 regelt zelf dat de groep naar het Rijksmuseum gaat. De verschillende programma’s vind je hier. Als je een programma boekt is het busvervoer gratis. Je moet dan tussen de 45 en 60 kinderen hebben. Soms komt het beter uit om 1 x per 2 jaar te gaan, met de groepen 7 en 8.