Kunstmenu 2023-2024

Groep 1-2-3

In de Kinderboekenweek (4-13 oktober) komt de voorstelling Bij ons thuis op school! De voorstelling is geschreven door Rose-Marie Bedaux en wordt gespeeld door Rose-Marie en Lilian van Overbeek

Klik op de afbeelding voor de data en wat je als leerkracht moet voorbereiden

Groep 1t/m 4 – op aanvraag

Radio Wonderbos is een literatuurproject voor de onderbouw dat moet plaatsvinden in de natuur. Klik op het filmpje hiernaast voor een impressie.  Mail info@trefpuntheusden.nl!

Groep 4

Op 2 april zijn alle kinderen van groep 4 welkom bij De Voorste Venne om te kijken naar de voorstelling Behoorlijk boos van tg Oortwolk. Behoorlijk boos is naar een tekst van Toon Tellegen.

Klik hier voor om te kijken hoe laat je welkom bent

Groep 5

Museumbezoek hoort bij het onderwijs! De groepen 5 mogen daarom naar een goed museum in Noord-Brabant. Klik op de foto om te kijken wat bij jouw school past. Dit bezoek regel je zelf. Let op: je kunt Museumschatjes inzetten! Dan kost het alleen vervoer/ parkeren

Groep 6

Groep 6 mag lekker een hele dag werken als een kunstenaar bij het Pieck. Data zijn in overleg. Klik op de foto voor meer informatie.

Groep 7

Bij moderne dans wordt er een verhaal verteld zonder woorden. En iedereen mag daarbij bedenken wat hij wil! Daar is geen goed of fout aan. Alle groepen7 komen naar de voorstelling Dummies van dOFt. Klik op de foto voor data en tijden.

Groep 8

Eén keer in de basisschool carrière mogen de kinderen naar het rijksmuseum in Amsterdam! Busvervoer wordt geregeld door het museum! Het is het meest geschikt voor groep 8, maar als het ivm de regels van het busvervoer beter uitkomt om met 2 groepen te gaan, kun je ook om het jaar met 7 en 8. Klik op de foto en scroll naar beneden.