Overtreffende trap

Dansvoorstelling van De Stilte voor alle groepen (6 of) 7

De Grote Kunsten. We willen allemaal graag dat kinderen in aanraking komen met toptalent, met mooie voorbeelden, met nieuwe dingen. Sommige kinderen zullen betoverd raken. Anderen vinden er niks aan. Dat mag allemaal! Maar hoe mooi en belangrijk is het om te ontdekken dat iedereen een eigen kijk heeft op de wereld. Misschien leer je, door reacties van anderen, dat je zelf ook op een andere manier kunt kijken. Dat alleen maakt zo’n voorstelling al waardevol.

Op 30 januari gaan alle groepen (6 of) 7 van alle Heusdense scholen naar een dansvoorstelling van dansgezelschap De Stilte uit Breda.  De Stilte maakt voorstellingen speciaal voor kinderen. In Heusden hebben de groepen 7 eerder al De Kartonbewoners en Alice gezien.

Vanwege de verbouwing van de Voorste Venne, mogen we dit keer naar de Verkadefabriek. Dat is een hele beleving maar het vraagt extra organisatie voor de scholen. Volgend jaar kunnen we weer in de Voorste Venne terecht.

Er zijn twee voorstellingen. Kijk hier hoe laat je met jouw groep gaat. Hier vindt je ook de voorbereidende- en reflectieopdrachten.