Alle groepen 7 naar The Match van Lonneke van Leth

12 oktober 2021, theaterzaal de Voorste Venne

Op 12 oktober gaan alle leerlingen van groep 7  naar een professionele dansvoorstelling in theater De Voorste Venne: The Match. Het is een voorstelling van het Lonneke van Leth. Lonneke van Leth is choreograaf uit Den Haag en maakt met verschillende dansers voorstellingen voor kinderen en jongeren.

We willen kinderen opvoeden met een open blik. Daarvoor is het belangrijk dat ze in aanraking komen met de Grote Kunsten. Om zich te verwonderen, te ergeren, aan op te trekken, om te bewonderen, in aanraking te komen met schoonheid en met iets nieuws. Iedereen mag er wat van vinden. Daar zit geen goed of fout aan. De ene wordt geïnspireerd dor de ontdekking dat danser een écht beroep is, de ander vindt het misschien raar dat mannen rare sprongen staan te maken op het podium. Dat mag er allemaal zijn.

Voorstelling 10.30 u – 11.30 u

Wereldwijs, de Duinsprong, de Leilinde (Adelaars), JPS, de Vijfhoeven, de Vlechter, Th.J.Rijkenschool, ‘t Palet

Voorstelling 13.00 u – 14.00 u

de Lambertusschool, het Kompas, Olof Palme, Linus, De Wilgen, JongLeren, de Dromenvanger, de Bussel

Voor leerkrachten:
  • Vanaf 25 september 2021 en tenminste tot 1 november 2021 worden volwassenen bij de ingang van de zaal gecontroleerd. Je mag naar binnen met een QR code met een bewijs van vaccinatie tegen covid 19, of met een negatieve uitslag van een test die maximaal 48 uur oud is. dat geldt ook voor ouders die mee de zaal in willen.
  • zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent zodat iedereen tijd heeft om te plassen en de jas op te hangen
  • beide voorstellingen zitten goed vol. We laten eerst de kinderen en leerkrachten naar binnen. Zolang het past mogen geïnteresseerde ouders die kinderen vervoerd hebben plaatsnemen in de zaal. De rest is welkom in het cultuurcafé. Consumptie (niet verplicht) is voor eigen rekening
  • het is super fijn als de kinderen inhoudelijk goed zijn voorbereid

Theaterregels

Trailer voorstelling The Match

MATCH-lonneke van leth

Lesbrief ter voorbereiding en reflectie