Straatopera Vliedberg

De Straatopera GOUD te Vlijmen Vliedberg mag met recht een succes genoemd worden! Op het parkeerterrein van de Hoge Heide was een professioneel podium, decor en tribune neergezet. Vele spelers, muzikanten, zangers en dansers lieten zien dat er veel creativiteit en saamhorigheid in de wijk is.

Een enthousiast team is bezig met het opstarten van een Vliedbergse Straatopera genaamd “Goud”. Dit muziekspektakel zal in het tweede weekend van juli 2016 plaatsvinden. Over de Vliedberg, op de Vliedberg en met al het talent dat de Vliedberg rijk is.

“De Vliedberg hèt Talent” is ondertussen al geweest. Die middag wilden we ontdekken wie er met zijn of haar talent kon bijdragen om de Vliedbergse Straatopera straks  in volle glorie uit te voeren.

Deelname is zeker niet aan leeftijd gebonden! Opa’s, oma’s, vaders, moeders en kinderen zijn allemaal even welkom, op het podium en als publiek.

Lees hier alweer de zevende nieuwsbrief met praktische info, leuke weetjes en foto’s.

Annemieke Kamphuis, intitiatiefnemer van de straatopera Vliedberg en dirigent/ zangcoach.

Margot Vossen, initiatiefnemer van de straatopera Vliedberg en regisseur/ choreograaf.

Joke de Vries, zelf jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, heeft speciaal  lesmateriaal gemaakt voor ‘t Palet en voor de Vlechter. De lessen gaan over vroeger en nu, over het erfgoed van Vlijmen Vliedberg. De lessen zijn (deels) lesstof vervangend.