Lockdown en je verveelt je te pletter! Maar niet in de carnavalsvakantie waar BREAK FREE de uitweg biedt! Frame it is onderdeel van Break Free.

Waar ben jij goed in? Lijst het in! Wees lekker creatief met de lijst. Je kunt een lijst maken van stof, van hout, van papiertape, je kunt hem schilderen of met whiteboard marker tekenen.

Je kunt jezelf (laten) plotten op een Google Maps kaart met jouw talent. En vanaf 19 februari kun je dan lekker gaan rondlopen in de wijk en alle talenten uit je omgeving opsnorren. Ieder hangt zijn talent voor het eigen raam. Spotten maar!

Wat kun je zoal doen?

logo Frame It

1.

Wat is jouw talent? Maak er een etalage van! Leef je creativiteit uit en maak een lijst of frame waarin je je werk/ QR code kunt hangen

2.

Als je een filmpje wilt laten zien: maak een QR code. Als het je niet lukt, vraag hulp. Ook als je een foto mooi geprint wilt hebben kun je mailen met marjolein@trefpuntheusden.nl

3.

Mail marjolein@trefpuntheusden.nl en geef je adres door!  Dan wordt je geplot en je krijgt een Frame it logo om bij je werk te plakken.

4.

Ga lekker met de Google Maps in je buurt een rondje Frame it bekijken! Vanaf 19 februari. Let op de regels van de overheid met hoeveel personen je tegelijk het rondje mag maken.

20210129_132450

Tekening, foto, collage, schilderij….

Laat je eigen werk zien. Heb je niks liggen? Mooie gelegenheid om wat te maken!

tiktok-5323005_1920

TikTok hoogtepunten!

Trots op een TikTokfilmpje dat je ooit maakte? Maak een QR code, print deze uit (lekker groot) en hang hem in je raam! Geen printer? Mail je QR code door.

guitar-4590171_1920

Muziek!

Tijd genoeg gehad om je pianoskills te verbeteren. Of gitaar. Of misschien maak je vette digitale composities. Zet jezelf op een filmpje, genereer een QR code en plak deze voor het raam. Vergeet de lijst niet!

20210129_134105

Dans!

Laatst nog met je dansschool toffe choreografieën geleerd? Maar geen podium? Hier wel! Maak een QR code bij het filmpje, plak het voor je raam, lijst het in!

gedicht

Een lieve boodschap?

Hoe mooi om op deze plaats je zelfgeschreven gedicht te laten zien. Of het gedicht van een ander wat jou raakte. Je kunt de tekst plakken, maar je kunt het ook oplezen (met muziek?), filmen en een QR code er van maken.

Break Free is een programma vol sport en cultuur voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar in de carnavalsvakantie.

logo Break Free

Klik op de afbeelding voor het volledige programma van Break free!