Dans

Het Pieck heeft alle dansstijlen in huis: van hiphop tot streetdance tot salsa en klassiek ballet. Docenten van Het Pieck zijn gewend met grote groepen te werken.

Voor de Dromenvanger verzorgt Het Pieck een complete leerlijn dans van groep 1 t/m 8. In de op maat gemaakte leerlijn zitten ook lessen die door de leerkrachten zelf gegeven kunnen worden, zodat het niet een los blokje in het schooljaar is. Ook de Duinspong zet deze leerlijn deels in.

Contact: Joosje Jochems – joosje.jochems@hetpieck.nl

The Motion Creator komt graag langs op scholen om kinderen en jong-volwassenen kennis te laten maken met dansen in het algemeen en het dansen bij TMC. De enthousiaste docenten staan klaar om de deelnemers in een korte tijd veel bij te brengen.

Dansschool The Motion Creator (TMC) verzorgt verschillende danslessen. In de eigen dansschool is er  Ukkieswing, KidsSwing, Streetdance,  Hiphop, en Breakdance. Middels uitdagende en gezellige lessen zorgen de docenten ervoor dat alle dansers met een grote glimlach de danszaal verlaten en al uitkijken naar de volgende les. Elke les wordt stapsgewijs een choreografie aangeleerd en net zo vaak geoefend dat iedereen deze zelf tot uitvoering kan brengen.

Contact: Daisy Damen – daisy_damen@hotmail.com

Kix-dance komt graag langs op basisscholen om gezellige plezierige dansworkshops te verzorgen. Vanaf het moment dat ik mijn diploma op zak had ben ik gaan les geven op dansscholen en basisscholen.

Kix-Dance vindt het belangrijk om op een positieve en plezierige manier leerlingen te begeleiden. En hecht veel waarde aan een goed onderbouwde dansles zodat leerlingen optimaal kunnen groeien en genieten. Mijn doel is om kinderen te stimuleren te dansen door leerzame, uitdagende en vooral plezierige danslessen te verzorgen.

Ook na schooltijd kun je bij Kix-dance terecht. We geven les aan kids vanaf 2,5 jaar, jongeren, studenten en volwassenen. 7 dagen per week een breed aanbod van verschillende dansstijlen.

Overige dansscholen voor kinderen en jongeren in de gemeente Heusden

Studio Max Vlijmen

SHJ Drunen

Urban Stylz Elshout

Bovenlokaal aanbod

De Stilte, dans voor kinderen