d’Oultre Dance 2019

Never miss a chance to dance!

Elk jaar wordt er voor leerlingen van d’Oultremontcollege een vette dance battle georganiseerd. Iedereen krijgt de kans te schitteren in de spotlights van de Voorste Venne in Drunen. De finale dit jaar is op 5 februari.

max2

Durf jij?

te dansen op het grote podium van de Voorste Venne voor een volle zaal?

Je geeft je op door een e-mail te sturen naar marjolein@trefpuntheusden.nl. Je mag alleen meedoen, of met een groepje, dat maakt niets uit. Uiteindelijk moet je bij de finale een dans laten zien van maximaal 3 minuten. Het is niet verplicht om zelf de choreografie te maken, maar de jury ziet het, en weegt het (positief) mee. Je mag je natuurlijk laten helpen door je dansschool als je die hebt! lekker de hele kerstvakantie oefenen!

tmc2

Data en tijden

Als je meedoet, betekent dat je zorgt dat je kunt op alle contactmomenten. dat zijn:

  • kennismaking: dinsdag 27 november na schooltijd (er is dan een 40 minuten rooster)
  • dinsdag 18 december is er een supervette workshop door jurylid ADIL EL HAMMOUTI! Die is van 12.10 u tot 13.10 u, onder schooltijd, dus dan kun je (wordt geregeld met school)
  • op dinsdag 22 januari (ovb) is er na schooltijd in de gymzaal een repetitie van de gezamenlijke openingsdans. Alle deelnemers doen hier aan mee!
  • op dinsdag 5 februari is de finale in de Voorste Venne. Dan ben je van 15.00 u tot 21.00 u met d’Oultre Dance bezig
winnaars2

De winnaars…

zijn origineel, of enthousiast, of steengoed, of dat allemaal. De winnaars krijgen een vette fotoshoot van theater- en dansfotograaf Noortje van Gestel. Er komt een grote plaat op school te hangen en natuurlijk krijg je zelf een grote foto voor mee naar huis.