d’Oultre Dance 2018

Never miss a chance to dance!

Elk jaar wordt er voor leerlingen van d’Oultremontcollege een vette dance battle georganiseerd. Waarbij iedereen de kans krijgt te schitteren in de spotlights van een echt theater! Dit jaar is de finale in theater De Leest in Waaklwijk.

Voor de vijfde keer organiseren KUNST en SPORT na school dé dancebattle van d’Oultremontcollege.

DURF JIJ?

Op 5 februaro op het podium van de theater De Leest in Waalwijk, voor een volle zaal publiek én een deskundige jury, te laten zien waar jij in uitblinkt qua dans?

MEER INFORMATIE

Er mogen 10 tot 12 acts meedoen aan de finale van 5 februari. Als er meer dan 12 acts inschrijven, komt er een voorronde met een jury die bepaalt welke dansen doorgaan naar de finale.

Je moet beschikbaar zijn op de volgende data:

  • Kennismaking: 21 november, 13.30 u – 14.30 u\
  • Excursie Introdans: 11 december (onder schooltijd, dat wordt voor je geregeld. Als je een vorige keer al geweest bent hoef je niet mee, maar het mag wel )
  • Repetitie openingsdans: 23 januari, 14.30 u – 16.00 u
  • Finale: 5 februari, 15.00 u – 21.00 u, in Waalwijk

Verder moet je zelf natuurlijk werken aan je dans. Als je bij een dansschool danst, mag je natuurlijk vragen of je hulp krijgt van je docent. Als je niet bij een dansschool zit, maar je wilt wel een coach, kunnen wij daarin bemiddelen.

Het is niet verplicht om een eigen choreografie te maken, maar de jury ziet het onmiddellijk en het weegt wél (positief) mee!

Schrijf je in vóór 15 november bij marjolein@trefpuntheusden.nl ovv  je naam (of namen), klas (sen), telefoonnumer(s)

GEEN DANSER MAAR WEL TALENT?

Kun jij niet dansen maar wil je wel graag meewerken? We zijn ook op zoek naar technici (bedienen van licht en geluid in het theater), gastvrouwen of -heren om het publiek te ontvangen, presentatoren, ….! Meld je aan!