Deskundigheidsbevordering en inspiratie

ICC terugkomdag

woensdag 25 oktober 2023 – van 15.00 u – tot 17.00 u

Bij De Stilte, markendaalseweg 75, Breda

 

deze regionaal opgezette terugkomdag is exclusief voor gecertificeerde ICCers. Dus voor hen die een minor cultuureducatie hebben gedaan op de PABO of de ICC cursus hebben gevolgd. Er wordt need to know en nice to know informatie gedeeld, er is een inspiratiemoment en intervisie. De intervisie zal zich richten op het creëren van of onderhouden van draagvlak bij je collega’s

ICC cursus

di 28 nov (Altena), di 9 jan (Osterhout), di 6 feb (Den Bosch), di 9 april (Giessen) van 9.30 u – 16.30 u

wo 5 juni (Waalwijk) van 14.30 u tot 16.30 u

De cultuurcoördinator is de spil voor goed cultuuronderwijs voor ieder kind op school. De icc’er maakt en houdt iedereen enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en is de verbindende schakel tussen school en culturele omgeving. De cursus Cultuurcoördinator Brabant is bedoeld voor leerkrachten in het primair onderwijs die cultuurcoördinator willen worden op hun school. In een cursus van vier dagen worden zij opgeleid tot gecertificeerd intern cultuurcoördinator (icc’er).

Je kunt je hier aanmelden

Studiedag HouVast voor goed cultuuronderwijs

20 maart 2024, locatie n.t.b.

 

De jaarlijkse studiedag voor ICCers, leerkrachten, directeuren en kunstvakdocenten. Met volop inspiratie over bv erfgoed, procesgericht werken, nieuwe media, theaterles op school enzovoort. Save the date!