Dans

20150909-peuterdans-vervolg
logo_allemaalaleph[1]

De Aleph heeft alle dansstijlen in huis: van hiphop tot streetdance tot salsa en klassiek ballet. Docenten van de Aleph zijn gewend met grote groepen te werken.

Voor de Dromenvanger verzorgt de Aleph een complete leerlijn dans van groep 1 t/m 8. In de op maat gemaakte leerlijn zitten ook lessen die door de leerkrachten zelf gegeven kunnen worden, zodat het niet een los blokje in het schooljaar is. Ook de Duinspong zet deze leerlijn deels in.

Contact: Sietske Oosthout – sietske.oosthout@de-aleph.nl

10372576_900465420066250_7682133450116742019_n (1)
logo.tmc (2)

The Motion Creator komt graag langs op scholen om kinderen en jong-volwassenen kennis te laten maken met dansen in het algemeen en het dansen bij TMC. De enthousiaste docenten staan klaar om de deelnemers in een korte tijd veel bij te brengen.

Dansschool The Motion Creator (TMC) verzorgt verschillende danslessen. In de eigen dansschool is er  Ukkieswing, KidsSwing, Streetdance,  Hiphop, en Breakdance. Middels uitdagende en gezellige lessen zorgen de docenten ervoor dat alle dansers met een grote glimlach de danszaal verlaten en al uitkijken naar de volgende les. Elke les wordt stapsgewijs een choreografie aangeleerd en net zo vaak geoefend dat iedereen deze zelf tot uitvoering kan brengen.

Contact: Daisy Damen – daisy_damen@hotmail.com

Overige dansscholen voor kinderen en jongeren in de gemeente Heusden

max1

Studio Max Vlijmen

shj1

SHJ Drunen

kix1

Kix Haarsteeg

urbanstylz1

Urban Stylz Elshout

Bovenlokaal aanbod

de-stilte

De Stilte, dans voor kinderen